Nieuwe club voor Bolingoli (ex-Club Brugge)? ‘Fans hebben hem dat niet vergeven'

Nieuwe club voor Bolingoli (ex-Club Brugge)? ‘Fans hebben hem dat niet vergeven'

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 18:30wo 16-06-2021 om 18:30

Hoe zou het nog zijn met Boli Bolingoli? Niet denderend, zo blijkt. Onze landgenoot werd het afgelopen seizoen door Celtic verhuurd aan het Turkse Basaksehir. Die uitleenbeurt wordt niet verlengd waardoor Bolingoli terugkeert naar Celtic. Ook daar lijkt er echter geen plek voor hem.

Het ziet er dan ook naar uit dat Bolingoli deze zomer op zoek moet naar een nieuwe club. Of zijn prestaties in Turkije hem daarbij gaan helpen is nog maar de vraag. De 25-jarige vleugelverdediger kwam slechts sporadisch in actie bij Basaksehir. Het is dan ook geen toeval dat de samenwerking werd stopgezet.

Bolingoli keert nu terug naar moederclub Celtic om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te starten. Of we de voormalige Club Brugge-speler daar ook nog effectief in actie zien kome is twijfelachtig. Bolingoli brak een tijd terug de Covid-protocollen van de club waardoor Celtic enkele wedstrijden moest uitstellen. Volgens 67 Hail Hail, een Celtic-gerelateerd nieuwsplatform, zouden de supporters die daad nog niet vergeten zijn. Het nieuwsmedium denkt dan ook dat een transfer de logische oplossing is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou Bolingoli een meerwaarde kunnen zijn voor een Belgische club?

Ja, bij een topclub
10%
Ja, bij een subtopper
21%
Ja, bij een middenmoter
32%
Ja, bij een laagvlieger
21%
Nee, niet in 1A
16%
(119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws