'Topontmoeting bij Real Madrid: langer verblijf Sergio Ramos plots mogelijk'

'Topontmoeting bij Real Madrid: langer verblijf Sergio Ramos plots mogelijk'

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 13:38zo 13-06-2021 om 13:38

De toekomst van Sergio Ramos ligt mogelijk toch bij Real Madrid. Er vond vrijdag een ontmoeting plaats tussen de 35-jarige Spaanse verdediger en voorzitter Florentino Pérez, meldt AS.

Volgens de Spaanse sportkrant geeft het gesprek tussen de twee op sportcomplex Valdebebas hoop. Het begon er de laatste weken op te lijken dat het niet meer goed zou komen tussen Real Madrid en Ramos, maar de aanvoerder en Pérez hebben vrijdag – zonder tussenpersonen – hun irritaties kunnen uitspreken.

Daarmee staat de deur voor een langer verblijf bij Real weer open, benadrukt AS. De twee verlieten goedgemutst het trainingscomplex na afloop. Marca schreef eerder ook al dat het vooral de trots van zowel Ramos als Pérez was die een nieuwe verbintenis in de weg staat. De verdediger zou inmiddels in willen stemmen met een contract voor één jaar en een salarisverlaging van tien procent.

De Koninklijke speelde met David Alaba al enigszins in op een vertrek van Ramos. De Oostenrijker kan echter ook als linksback uit de voeten. De andere verdedigers in de selectie van Carlo Ancelotti zijn Eder Militão, Nacho en Raphaël Varane. Ook de toekomst van de Fransman is echter niet zeker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws