'Club Brugge gaat strijd aan met Europese topclubs voor Amerikaan Dike'

'Club Brugge gaat strijd aan met Europese topclubs voor Amerikaan Dike'

30-05-2021 18:30
3

Club Brugge werd dit seizoen voor de tweede keer op rij landskampioen en zal ook volgend jaar weer de te kloppen ploeg worden. Blauw-Zwart krijgt dankzij de titel ook flink wat CL-miljoenen binnen en kan stevig investeren in de kern. Daryl Dike moet één van de aanwinsten worden.

De Amerikaanse spits stond afgelopen winter al in de belangstelling van Club Brugge, maar Blauw-Zwart koos toen voor Bas Dost en Dike zelf trok op huurbasis naar het Engelse Barnsley FC. In de Engelse The Championship werd hij één van de grote uitblinkers en kon hij volgens MLS Transfers Club Brugge helemaal overtuigen.

De landskampioen zal deze zomer een nieuwe poging wagen om Dike toch naar België te halen. Makkelijk wordt zijn komst echter niet, want flink wat andere ploegen tonen interesse. Zo worden ook Spartak Moskou, Rangers FC, Everton, Wolves, Chelsea, Manchester United, West Ham, Newcastle en Leeds als mogelijke bestemmingen genoemd.

De twintigjarige Dike wordt momenteel nog door Orlando City verhuurd aan Barnsley FC. Daar was hij dit seizoen goed voor negen doelpunten in 22 partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie