Dejaegere leeft op in Frankrijk: Tweede beste speler uit de Ligue 2

Dejaegere leeft op in Frankrijk: Tweede beste speler uit de Ligue 2

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 18:30di 18-05-2021 om 18:30

Brecht Dejaegere leeft helemaal op in Frankrijk. Bij tweedeklasser Toulouse is de middenvelder een vaste basisklant. Zijn prestaties leverde hem zelfs een plekje in het team van het jaar op.

Toulouse kwam tot op twee puntjes van rechtstreekse promotie naar de Ligue 1 maar strandde uiteindelijk op een derde plek. Via play-offs kan de Franse club echter nog zijn plekje in de hoogste Franse divisie bemachtigen. Eén van de drijvende krachten achter het sportieve succes van Toulouse is Dejaegere.

Onze landgenoot speelde zowat alles en blonk uit. Het gerenommeerde magazine France Football had dan ook een plekje gereserveerd voor Dejaegere in het elftal van het jaar uit de Ligue 2.  Meer zelfs, slechts één speler kreeg een hogere score toebedeeld dan de voormalige Gent-speler.

Gent hoeft overigens niet op een terugkeer van Dejaegere te rekenen. De middenvelder speelt nog steeds op uitleenbasis in Frankrijk. Toulouse heeft echter een aankoopoptie die het naar alle waarschijnlijkheid zal activeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had Dejaegere nog een meerwaarde geweest bij Gent dit seizoen?

Ja
84%
Nee
16%
(146 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws