Charleroi neemt met knappe boodschap afscheid van Belhocine: 'Veel succes!'

Charleroi neemt met knappe boodschap afscheid van Belhocine: 'Veel succes!'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 19:30vr 14-05-2021 om 19:30

Sporting Charleroi maakte eind april bekend dat het afscheid zou nemen van Karim Belhocine en op zoek ging naar een nieuwe trainer. Op 13 mei stond hij voor het laatst voor de spelersgroep van de Zebra's. Ondanks een minder seizoen kreeg Belhocine toch nog een mooi afscheid bij de club.

Op de officiële kanalen nam Charleroi met een mooie boodschap en bijhorend filmpje afscheid van Belhocine, die op zoek mag gaan naar een nieuwe uitdaging. 'Het bestuur zal het werk van de nu ex-coach dat hij gedurende twee seizoenen heeft verricht niet vergeten', klinkt het.

'Charleroi wil Karim op meer dan één manier bedanken', gaat men verder in het statement. Zo lijst het al zijn verwezenlijkingen op met de club, waaronder de derde plek vorig seizoen met het grootst aantal behaalde punten uit de geschiedenis van de club.

Eind april kreeg Belhocine echter te horen dat Charleroi op zoek ging naar een nieuwe trainer. Toch bleef hij de spelersgroep helpen door de trainingen te leiden. 'Charleroi wil de onfeilbare professionaliteit van Karim onderstrepen, die tot zijn laatste dag zijn contract met passie nakwam', aldus Charleroi.

Het eindigde het statement met gelukwensen aan het adres van Belhocine. 'We wensen Karim nog veel succes voor de rest van zijn carrière, die nog in de kinderschoenen staat', besloot men.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws