Degryse ziet titelstress bij Club Brugge: “Ongezien hoe nerveus, zelfs Clement”

Degryse ziet titelstress bij Club Brugge: “Ongezien hoe nerveus, zelfs Clement”

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 11:26wo 12-05-2021 om 11:26

Is er sprake van titelstress bij Club Brugge. Volgens Marc Degryse wel. De analist spreekt tegenover Het Laatste Nieuws over de slechte start van de leider in Play-Off 1.

Degryse ziet nervositeit bij de autoritaire leider van de Jupiler Pro League. “Eerlijk gezegd, ik vind het ongezien hoe nerveus bepaalde mensen zijn op Club – mensen van wie ik het helemaal niet had verwacht. Philippe Clement, die altijd zo standvastig is, begon rare dingen te doen.”

Volgens Degryse had dat invloed op de spelersgroep. “In de competitiewedstrijd op Anderlecht zette hij Badji linksbuiten en in de eerste play-off-wedstrijd tegen datzelfde Anderlecht ging hij plots met drie achterin spelen en met Kossounou op het middenveld in plaats van Rits. Als uitgerekend de trainer die altijd vraagt om de basisdingen te doen, zelf rare zaken onderneemt, dan slaat dat over op de spelersgroep.”

De analist ziet ook dat de spelers zich anders gedragen. “Maar ook de spelers gaan niet vrijuit. Hoe reageerde Ruudje, zeg, bij de rust van de match tegen Anderlecht? Vanaken loopt al twee weken te kankeren op de ref. Vooral van Vormer verwacht je toch niet zo’n reactie.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Degryse hier gelijk?

Ja
83%
Nee
17%
(160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws