Antwerp reageert op vertrek D’Onofrio: ‘We kijken tevreden terug op samenwerking'

Antwerp reageert op vertrek D’Onofrio: ‘We kijken tevreden terug op samenwerking'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 19:15di 11-05-2021 om 19:15

Het vertrek van Luciano D’Onofrio bij Antwerp was eerder al bekend. Intussen heeft ook de club gereageerd op het einde van de samenwerking.

Zo publiceerde Antwerp een statement waarbij het vooral waardering toont voor de geleverde diensten van D’Onofrio. ‘De club en de heer D’Onofrio hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking niet te verlengen’, valt er te lezen. ‘D’Onofrio blijft wel beschikbaar voor bijstand mocht de club dat wensen.’

Verder is er van een bitsige ondertoon geen sprake in de mededeling, vooral de milde toon valt op. ‘We wensen de heer D’Onofrio uitdrukkelijk te bedanken voor het geleverde werk. Zijn inbreng was uitermate belangrijk in het behalen van het spectaculaire succes de afgelopen jaren. Vier jaar is een eeuwigheid in het voetbal, beide partijen kijken dan ook tevreden terug op de samenwerking’, aldus Antwerp.

Het afscheid van D’Onofrio is geen verrassing. De sportief directeur kon al een tijdje niet meer door dezelfde deur als voorzitter Paul Gheysens. De laatste weken hield D’Onofrio zich dan ook al niet meer bezig met de sportieve werking van de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is dit een slechte zaak voor Antwerp?

Ja, hij zal worden gemist
45%
Nee, zo erg is zijn vertrek niet
55%
(554 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws