VIDEO: Maakt de scheidsrechter een fout bij slotgoal Anderlecht tegen Antwerp?

VIDEO: Maakt de scheidsrechter een fout bij slotgoal Anderlecht tegen Antwerp?

09-05-2021 14:00 Laatste update: 14:13
32

Zaterdagavond maakte Miazga in de slotseconden gelijk tegen Antwerp. Het doelpunt zorgde voor heel wat commotie bij RAFC. De Antwerp-spelers kregen een spreekverbod en Vercauteren moest brandjes blussen na de wedstrijd. Bekijk hieronder de beelden.

Een turbulente tweede helft gisteren in het Lotto Park. Er werden twee doelpunten van Antwerp afgekeurd voor buitenspel, en in de slotfase zagen de spelers van Antwerp een niet-correct genomen scheidsrechtersbal. Dat leidde tot veel woede bij The Great Old. De spelers mochten na de wedstrijd geen interviews geven, enkel Vercauteren stond de pers te woord.

Dat voorval zag Frank Raes allerminst graag: "Ze moeten toch interviews geven, dat is hun taak. Er zal waarschijnlijk een gepaste straf volgen", zei hij bij Eleven Sports. 

De dag nadien lijkt het duidelijk waarom Antwerp niet te spreken was over de gelijkmaker. In de herhaling is te zien dat de scheidsrechter de wedstrijd herneemt met een scheidsrechtersbal, maar deze wordt onmiddellijk en kortbij aan Trebel gegeven. Diezelfde Trebel kan later de assist voor de 2-2 geven. Bekijk hieronder nog eens de beelden.

No Poll