Wordt tien jaar op rij gehaald? “Zo snel mogelijk scoren”

Wordt tien jaar op rij gehaald? “Zo snel mogelijk scoren”

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 10:15vr 07-05-2021 om 10:15

Speelt Waasland-Beveren volgend seizoen nog in Eerste Klasse. Dat wordt zaterdag beslist. Bij TV Oost blikt trainer Nicky Hayen vooruit op de belangrijkste match van het seizoen voor de Waaslanders.

De heenmatch in Seraing eindigde op 1-1. Waasland-Beveren heeft haar lot om volgend seizoen bij de elite te horen volledig in eigen handen. "Ik denk dat we de tegenstander niet slimmer moeten maken dan hij al is. We hebben een gameplan. Dat hadden we afgelopen week in Seraing ook. We gaan dat zo goed mogelijk proberen toe te passen", aldus Hayen.

Speculeren op de nul wil men bij Waasland-Beveren niet doen. "We willen absoluut die overwinning hebben. Of tenminste zeker op het hoogste niveau blijven. 0-0 is voldoende, maar het is heel gevaarlijk om daarop te speculeren. Dat doen we dus ook niet."

Hayen weet wat zijn team wel moet doen. "We moeten proberen zo snel mogelijk een doelpunt te maken. Dat geeft ons misschien een klein beetje ademruimte en ons iets meer ontspannen laat voetballen. Wat we zeker niet mogen doen, is achteruit trekken."

Tien seizoenen op rij in Eerste Klasse
Indien Waasland-Beveren zaterdag afrekent met Seraing, mag het volgend seizoen opnieuw uitkomen in de Jupiler Pro League. Voor de Waaslanders zal dan het tiende seizoen op rij zijn in de hoogste afdeling na haar promotie in het seioen 2011 – 2012.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie speelt volgend seizoen in 1A?

Waasland-Beveren
72%
Seraing
28%
(101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws