Club Brugge-spelers niet te spreken over wedstrijdleiding: Gewoon donkerrood

Club Brugge-spelers niet te spreken over wedstrijdleiding: "Gewoon donkerrood"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 06:55ma 03-05-2021 om 06:55

Laatste update: maandag 3 mei 2021 om 07:17ma 03-05-2021 om 07:17

Na het gelijkspel tussen Club Brugge en RSC Anderlecht geen lachende gezichten te zien bij Blauw-Zwart. Het werd 2-2, al kon de landskampioen wel leven met dat punt. Dat Josh Cullen geen rode kaart kreeg, kon men minder mee leven.

In het laatste deel van de wedstrijd ging Cullen er veel te hard in en raakte hij Bas Dost op de enkel. Die kermde van de pijn, maar zag Cullen ondanks zijn stevige tackle niet uitgesloten worden. Dat ging er bij hem niet in. "Gewoon donkerrood", gaf Dost aan bij Het Nieuwsblad.

"We kunnen daar wel lacherig over doen, maar ik vind het ongelofelijk: hij gaat gewoon vol door op mijn enkel", ging hij verder. Bij Club Brugge herinnerde men zich meteen ook de rode kaart voor Hans Vanaken, die eerder dit seizoen voor een soortgelijke fout drie weken werd geschorst (al zat daar ook een schorsing voor de kritiek op de scheidsrechter bij, red.)

Kapitein Ruud Vormer spaarde de wedstrijdleiding alleszins niet na die beslissing. "Kan iemand uitleggen wat die mensen in dat VAR-busje daar eigenlijk zitten te doen? Ik begrijp er helemaal niets meer van", aldus de Nederlander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws