'Refaelov gespot op Neerpede, Anderlecht stap dichter bij zijn komst'

'Refaelov gespot op Neerpede, Anderlecht stap dichter bij zijn komst'

25-04-2021 14:37 Laatste update: 14:45
63

Lior Refaelov staat heel dicht bij een transfer naar Anderlecht. De Antwerp-middenvelder zou een contract van twee jaar kunnen tekenen en was naar verluidt dit weekend al op Neerpede. Dat meldt SudInfo.be.

De middenvelder heeft een aflopend contract en lijkt geen akkoord te bereiken met Royal Antwerp FC. Daar kan RSC Anderlecht nu van profiteren. Beide partijen onderhandelen al even met elkaar en hebben bijna een overeenkomst bereikt. Refaelov was zaterdag nog op Neerpede, het oefencomplex van Anderlecht, om de laatste details te bespreken.

De Gouden Schoen kon ook naar thuisland Israël terugkeren, maar voelt zich goed in ons land (waar zijn kinderen ook zijn geboren) en wil dus nog even blijven. Bij Anderlecht kan de 35-jarige middenvelder zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract. Het is nog niet geweten of de mogelijke overeenkomst van Refaelov ook een gevolg zal hebben voor zijn aanwezigheid in de Champions' Play-Offs, waar zijn toekomstige club de tegenstander is van Antwerp.