Marca in de ban van de rentree van Hazard: 'De laatste rechte lijn'

Marca in de ban van de rentree van Hazard: 'De laatste rechte lijn'

24-04-2021 10:30

Eden Hazard mag dan al bijna twee jaar op de dool zijn. Toch blijft hij in Spanje over de tongen gaan. Zaterdag pakte Marca uit met Hazard op de cover. De krant kijkt uit naar de zoveelste rentree van Hazard.

Zinédine Zidane liet vrijdag weten dat Hazard terug deels fit is voor de strijd. De trainer van Real Madrid nam de Rode Duivel ook op in zijn selectie voor de match tegen Real Betis van zaterdagavond. Veel andere mogelijkheden heeft Zidane niet, want Real Madrid kampt met het nodige blessureleed.

Hazard wordt tegen Real Betis niet in de basis verwacht. Aangenomen wordt dat Zidane Hazard wel enkele minuten zal geven. Dinsdag neemt Real Madrid het immers thuis in de Champions League op tegen Chelsea. Dan hoopt Zidane meer op de flitsen van Hazard. Zelf gaf de Rode Duivel in het verleden al aan graag tegen zijn ex-ploeg te willen spelen in het Kampioenenbal.

Marca stelt: 'Het (Betis, nvdr) is voor Hazard de laatste rechte lijn. Chelsea is de afspraak waar Hazard aanwezig moet op zijn. Bij Chelsea was hij een wereldster, bij Real Madrid zag men dat slechts druppelsgewijs. Tegen Betis moet hij enkele minuten krijgen, als dat tot de mogelijkheden behoort.'