Leko maakt debuut in China: Of ik ooit terugkeer naar België? Zéker

Leko maakt debuut in China: "Of ik ooit terugkeer naar België? Zéker"

Deze week gaat het nieuwe voetbalseizoen in China van start. Het Shanghai SIPG van Ivan Leko volgen we natuurlijk met veel aandacht. Hij zit nu al drie maanden alleen in China.

"Ik ben hier 24 uur op 24 met mijn werk bezig", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg. "Op persoonlijk vlak is dit moeilijk zonder vrouw en kinderen, maar goed: dat wisten we op voorhand. Ik hoop dat mijn vrouw en dochters in de zomer eindelijk een keer naar hier kunnen komen. In de schaarse vrije tijd die er is, zit er niet meer in dan een mooie wandeling met de andere mensen van de staf. Verder blijf ik trots dat ik hier kan werken."

Leko vertrok eerder dit seizoen halsoverkop bij Antwerp. "Maar alles werd heel proper en met het grootste respect afgehandeld", benadrukt hij. "Ik volg de Belgische competitie nog steeds op de voet. Het bleef superinteressant tot de laatste speeldag om te zien wie welke Play-Offs zou gaan spelen. Antwerp, Anderlecht en Genk hebben gedaan wat ze moesten doen."

Zijn andere ex-ploeg Club Brugge doet het nog beter. "Zij blijven superieur en steken boven de rest uit. Of ik zelf ooit terugkeer naar België? Zéker. Omdat België mijn tweede thuis is. Mijn kinderen gaan er naar school, worden er groot. Maar mijn werk is nu hier. Ik heb hier een tweejarig contract lopen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie