Sabbe reageert na glansrol tegen Genk: 'Laat me maar staan donderdag'

Sabbe reageert na glansrol tegen Genk: 'Laat me maar staan donderdag'

28 april - 15:50
5

Club Brugge pakte zondagmiddag opnieuw uit met een sterke prestatie. Blauw-Zwart ging met 0-3 cijfers winnen op het veld van KRC Genk. De uitblinkers bij Club waren Hugo Vetlesen en Kyriani Sabbe, die allebei een doelpunt én een assist achter hun naam mochten schrijven. Sabbe reageerde na afloop voor de camera van Eleven DAZN.

"Ik denk dat we in een goede flow zitten en dat we gewoon verder moeten doen", begint Sabbe. "Dan zien we wel wat er nog kan gebeuren." Kort voor rust slaagde Sabbe erin om Club Brugge op voorsprong te brengen, nadat hij zijn voorzet in doel zag verdwijnen. "Ik dacht dat Hugo (Vetlesen, red.) hem nog ging aanraken, maar plots zat hij binnen. En een goal is een goal dus... Ik ben blij met m'n eerste doelpunt voor de club", zei Sabbe. 

De 19-jarige was echter kritisch voor z'n prestatie. "M'n eerste helft vond ik niet goed genoeg, maar ik denk dat ik me herpakt heb in de tweede helft", aldus Sabbe. Bij de 0-2 mocht hij een fraaie assist achter z'n naam schrijven. "Ik denk dat het met m'n laatste krachten ongeveer was. Maar kijk, nu keer ik huiswaarts met een mooie assist en een goal."

Komende donderdag neemt Club Brugge het op tegen Fiorentina in de halve finales van de Europa Conference League. "Rust? Nee, laat me maar staan!", glimlachte Sabbe. "Hoe meer wedstrijden ik speel hoe liever. Het gaat inderdaad allemaal hard, maar daarom heb ik gekozen om voetballer te worden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.