Brys (OHL) over ‘gouden trio’: “Het neigt eerder naar vertrekken dan blijven”

Brys (OHL) over ‘gouden trio’: “Het neigt eerder naar vertrekken dan blijven”

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 20:00wo 21-04-2021 om 20:00

Oud-Heverlee Leuven greep op de slotspeeldag alsnog naast deelname aan Play-Off 2. Maar trainer Marc Brys richt zijn vizier al op volgend seizoen. Daarin willen de Leuvenaars de lat weer een trapje hoger leggen, al zal eerst moeten blijken welke sterhouders er aan boord blijven. 

Brys blikt in Het Nieuwsblad met trots terug op het afgelopen seizoen. “Die twee op vijftien om te eindigen was pijnlijk, maar als je naar het hele seizoen kijkt, kan je niet anders dan tevreden zijn.” Voor de spelers van OHL zit het seizoen er nog niet volledig op. “We gaan zeker nog door, minstens een week of drie met hopelijk wekelijks een oefenwedstrijd”, aldus Brys.

De coach is ook al zijn huiswerk aan het maken voor volgend seizoen. Belangrijk daarbij is de kern waarover hij zal beschikken. Trekt Kamal Sowah bijvoorbeeld terug naar Leicester City? “Nee. Ik ben met een verleidingsoffensief bezig en het lijkt me niet slecht voor hem om zich hier nog een jaartje verder te ontwikkelen, maar hij is hot op de markt.”

En wat met Xavier Mercier en Thomas Henry? “Als de juiste ploeg komt met het juiste budget, kan het snel gaan. Ik zie ze ook hier blijven, maar gezien hun prestaties neigt het eerder naar vertrekken dan naar blijven.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws