'Pochettino en PSG zitten krap in rechtsbacks en zetten in op hereniging'

'Pochettino en PSG zitten krap in rechtsbacks en zetten in op hereniging'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 23:44za 17-04-2021 om 23:44

Paris Saint-Germain wil Serge Aurier terughalen. De Ivoriaanse back werd in 2017 voor 25 miljoen euro aan Tottenham Hotspur verkocht, waar hij samenwerkte met Mauricio Pochettino. Die wil hem nu graag weer onder zijn hoede hebben.

De Argentijnse manager zou volgens Le Parisien graag zien dat PSG geld neerlegt om het contract van Aurier, dat komende zomer nog één jaar doorloopt, af te kopen. De Parijzenaars zitten namelijk niet bijzonder ruim in de rechtsbacks en Pochettino heeft goede ervaringen uit zijn Spurs-tijd met de Ivoriaan.

De beleidsbepalers van Paris zijn daarnaast ook happig om de vleugelverdediger terug te halen. In de zomer van 2020 zouden zij al contact hebben gezocht met Tottenham, maar toen kwam het niet van een transfer. Die kans lijkt komende zomer een stuk aannemelijker.

Aurier werd twee keer kampioen met PSG, waarna hij naar Engeland vertrok. Met Spurs kwam hij in 2019 in de finale van de Champions League, maar een prijs winnen zat er niet in voor de Ivoriaan. Hij kwam wel in 74 competitiewedstrijden in actie en scoorde daarin vijf keer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws