'Tagliafico kan ploegmaat worden van Romelu Lukaku'

'Tagliafico kan ploegmaat worden van Romelu Lukaku'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 14:55do 15-04-2021 om 14:55

Nicolas Tagliafico flirt in een exclusief interview met het Italiaanse TMW met een overstap naar Internazionale. In gesprek met het medium gaat hij in op de vermeende interesse van I Nerazzurri.

Tagliafico wordt door verschillende Italiaanse media in verband gebracht met Inter. "De Serie A is een zeer spannende competitie, met tactisch ingestelde teams. Er spelen veel geweldige spelers, dat intrigeert mij", vertelt de Ajax-back, die ook duidelijk maakt dat hij via zijn achternaam verbonden is met Italië. "Mijn achternaam is Italiaans, ik ben van Genuese en Calabrische afkomst."

Tagliafico noemt het heel bijzonder om genoemd te worden bij Inter. Zeker omdat zijn idool, Javier Zanetti, zijn hele leven in het Nerazzurri-shirt speelde. "Van deze interesse kan ik alleen maar genieten, maar ik ben een realistisch persoon en concentreer me uitsluitend op het heden. Ik heb het naar mijn zin en geniet van mijn avontuur bij Ajax. We zullen zien wat er in de toekomst gebeurt", sluit de linksback af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws