President van Galatasaray haalt uit: We zijn seksfeesten van Donk beu

President van Galatasaray haalt uit: "We zijn seksfeesten van Donk beu"

15-04-2021 10:54 Laatste update: 10:55
6

Ryan Donk heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij Galatasaray. Clubpresident Mustafa Cengiz heeft zich in een vergadering met andere clubbestuurders uitgesproken tegen de 'seksfeesten' die de Nederlandse verdediger zou organiseren.

Op dit moment staat Cim Bom Bom derde in de Turkse competitie. De achterstand op rivaal Fenerbahçe, dat tweede staat, is vier punten en koploper Besiktas staat zelfs al acht punten los. Volgens Cengiz is dat aan Donk te wijten. "We zijn de seksfeesten van Donk helemaal zat", zou hij volgens de Turkse krant Milliyet hebben gezegd.

"De voetballers trainen op dit moment niet goed", gaat de clubpresident verder. "Ze hebben feest in de avond en dan moeten ze in de ochtend weer trainen. Dan kunnen ze niet meer presteren, want dat hebben ze elders al gedaan. Ze zijn te veel bezig met plezier maken."

De verdediger raakt niet voor het eerst in opspraak in Turkije. Donk zou in 2019, daags voor de derby tegen Besiktas, samen met Ryan Babel en Mario Lemina een feestje hebben bezocht en een dag later niet hebben meegespeeld. Donk liet optekenen dat dat kwam omdat zijn zoon een operatie moest ondergaan, maar dat trokken Turkse media in twijfel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie