Anderlecht is mijn familie, ik wil mijn carrière daar graag afsluiten

"Anderlecht is mijn familie, ik wil mijn carrière daar graag afsluiten"

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 12:30di 13-04-2021 om 12:30

Anderlecht heeft momenteel nog heel wat ex-spelers rondlopen in de topcompetities. Zo speelt Chancel Mbemba (26) momentel bij FC Porto. De verdediger wil zijn carrière graag bij Anderlecht afsluiten. 

"Anderlecht is mijn familie, ik kijk al hun wedstrijden", geeft Mbemba aan bij RTBF. "Anderlecht heeft voor mij de deur naar Europa geopend. Ik zal hen heel mijn leven dankbaar zijn. Ik heb alles te danken aan Anderlecht en heb zin om naar mijn carrière af te sluiten."

Dat is nu evenwel nog niet aan de orde, want hij staat altijd in de basis onder coach Sergio Conceiçao (ex-Standard). "Het belangrijkste bij hem is de inzet, werklust en winnaarsmentaliteit. Hij verwaarloost geen enkel detail. Als ik een fout maak, spreekt hij me daar meteen op aan. Fouten laat hij niet passeren."

Mbemba speelt bij FC Porto aan de zijde van de legendarische Pepe. "Ik doe veel ervaring op naast hem. Hij bewijst zich nog iedere dag. Het maakt me heel trots dat ik met hem speel. Hij praat veel en verzet bergen werk. Het is echt een machine", lacht de Congolees. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws