Breaking news

Veel lof voor Vincent Kompany: "Hij is eigenlijk te goed voor RSC Anderlecht"

Vanhaezebrouck lovend: Hij kan volgend jaar belangrijke rol spelen

Vanhaezebrouck lovend: "Hij kan volgend jaar belangrijke rol spelen"

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 10:00zo 11-04-2021 om 10:00

KAA Gent boekte zaterdag een mooie 4-0 zege tegen Sporting Charleroi. Hein Vanhaezebrouck beseft echter dat dit nog maar de eerste stap is richting Play-Off 2.

"Als je al na een paar minuten 2-0 voor staat en als je eens een penalty met overtuiging binnentrapt, is dat ideaal", reageerde Vanhaezebrouck op Sporza. "Beter kun je niet starten. We hebben daar dan de hele eerste helft een beetje op geteerd, terwijl we eigenlijk een derde doelpunt moesten maken. Charleroi begon dan furieus aan de tweede helft. Bij de eerste tegenstoot maken we dan 3-0 en dan weet je dat de wedstrijd zo goed als binnen is."

Vanhaezebrouck was zeer te spreken over Alexandre De Bruyn, die terugkomt uit een lange blessure. "Ik ben heel tevreden voor De Bruyn. Hij heeft keihard gewerkt, iedereen heeft daar heel veel energie en tijd in geïnvesteerd. Voor mij is dat een speler die volgend jaar een heel belangrijke rol kan spelen bij ons."

Nu moet KAA Gent doorgaan op dat elan. "We hebben nu onze eerste opdracht vervuld. Nu moeten we nog naar Zulte Waregem. Zij willen ook naar Play-Off 2, dus het zal opnieuw een heel moeilijke match worden. Maar deze overwinning geeft ons wel een boost en extra vertrouwen. Dat konden we goed gebruiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws