KV Oostende geeft niet op: We zijn weer jager, dat bevalt me beter

KV Oostende geeft niet op: "We zijn weer jager, dat bevalt me beter"

06-04-2021 10:15
1

KV Oostende ziet zijn kansen op Play-Off 1 slinken. Tegen Waasland-Beveren ging het verrassend onderuit met 0-2. Coach Alexander Blessin geeft de hoop echter niet op.

Met druk heeft het volgens Blessin niets te maken. "Ik heb het daar voor de match met de spelers over gehad. Is het beter om onder de druk van de degradatiestrijd te spelen zoals Waasland? Of is het beter om in onze positie te zitten? Waar spreken we dan over? Ik geloof niet dat het aan de druk ligt. We verloren gewoon de controle en dat deden we ook al in de heenwedstrijd tegen Waasland-Beveren", klinkt het in Het Laatste Nieuws. 

"We dachten te makkelijk dat alles wel goed zou komen", gaat Blessin verder. "Dat kan niet in de fase waarin we nu zitten. We moeten de twee volgende matchen winnen, maar we hebben het niet meer in de hand. Na dit weekend worden wij weer de jager. En dat bevalt me beter. Ik blijf positief."

KV Oostende krijgt volgende speeldag een mooie kans op Anderlecht weer in te halen. Het speelt zelf tegen Beerschot, terwijl Anderlecht moet spelen tegen leider Club Brugge.