'AC Milan helemaal overtuigd van Sambi Lokonga, Anderlecht vraagt de jackpot'

'AC Milan helemaal overtuigd van Sambi Lokonga, Anderlecht vraagt de jackpot'

03-04-2021 13:44
62

AC Milan haalde Alexis Saelemaekers onlangs weg bij RSC Anderlecht en zag de jeugdspeler van RSC Anderlecht volledig doorbreken. Het overtuigde AC Milan om opnieuw te scouten bij paars-wit en kwam zo ook op het spoor van Albert Sambi Lokonga.

Bij AC Milan raakte men gecharmeerd door Sambi Lokonga en is het naar verluidt ook van plan om de middenvelder naar Italië te halen. Volgens onder andere Calciomercato en SportItalia zal AC Milan komende zomer een poging bij Anderlecht wagen om Sambi Lokonga over te nemen.

Paars-wit is echter niet van plan om Sambi Lokonga zomaar te laten gaan en verlangt maar liefst 25 miljoen euro voor de belofteninternational. Dat schrikt AC Milan echter niet af. Zo zijn voetbaldirecteur Frederic Massara en technisch directeur Paolo Maldini helemaal overtuigd van Sambi Lokonga en wil het hem komende zomer toch weglokken bij Anderlecht.

Sambi Lokonga speelde dit seizoen 28 partijen voor Anderlecht. Daarin was de aanvoerder goed voor twee doelpunten en drie assists. Hij heeft nog een contract tot medio 2023 bij de club.