'Charleroi neemt belangrijke beslissing over toekomst van Gillet en Bruno'

'Charleroi neemt belangrijke beslissing over toekomst van Gillet en Bruno'

10-03-2021 23:30

Sporting Charleroi is bezig aan een seizoen met ups en downs en zal dit seizoen naast Play-Off 1 grijpen. Bij de Carolo's kan men dus al beginnen nadenken over de toekomst en dan vooral die van Guillaume Gillet en Massimo Bruno.

Het duo heeft een aflopend contract bij Charleroi en kan dus aan het einde van het seizoen de club gratis verlaten. Volgens La Dernière Heure is men bij Charleroi echter van plan om het contract van beide heren te verlengen.

Gillet werd afgelopen zomer terug naar België gehaald en is inmiddels uitgegroeid tot een basispion bij de Carolo's. De inmiddels 37-jarige Gillet kwam dit seizoen al 27 keer uit voor Charleroi en is ook naast het veld een belangrijke pion. Hij mag dan ook voor één jaar bijtekenen bij de club.

Daarnaast behoudt Charleroi ook het vertrouwen in Bruno. De 27-jarige ex-speler van RSC Anderlecht kende heel wat blessureproblemen, maar lijkt stilaan terug op zijn beste niveau terug te keren. Charleroi is dan ook van plan om ook hem een nieuw contract aan te bieden.