Vader Cavani draait er niet omheen: '60 procent kans' op transfer van Edinson

Vader Cavani draait er niet omheen: "'60 procent kans' op transfer van Edinson"

Gepubliceerd: dinsdag 9 maart 2021 om 23:40di 09-03-2021 om 23:40

Luis Cavani heeft Boca Juniors alvast warmgemaakt voor de komst van zijn zoon Edinson. De 34-jarige Uruguayaan is bezig aan zijn eerste seizoen bij Manchester United, maar het heeft er alle schijn van dat El Matador binnenkort al gaat vertrekken.

Deze week pakte het Argentijnse Olé uit met nieuws over een naderende transfer naar Boca Juniors. Cavani senior bevestigt dat er het een en ander speelt rondom zijn zoon. "Edinson voelt zich niet op zijn plek in Engeland en wil weer wat dichter in de buurt van zijn familie zijn", vertelt hij aan TyC Sports, een ander Argentijns medium. "En wanneer hij terugkeert naar Zuid-Amerika, neigt hij naar Boca Juniors."

Volgens vader Cavani is er een kans van zestig procent dat de 118-voudig international van Uruguay een akkoord bereikt met Boca. "Edinson heeft een aantal gesprekken met Juan Román Riquelme (befaamde ex-spelmaker, tegenwoordig bestuurder van Boca Juniors, red.) achter de rug. Dat waren gesprekken tussen twee echte liefhebbers. Hij ziet het wel zitten om de overstap te maken."

Het zou betekenen dat Cavani na veertien jaar vertrekt bij Europa. El Matador werd in 2007 gescout door Palermo en werd later Serie A-topscorer namens Napoli. Voordat hij bij Manchester United neerstreek, speelde hij zeven jaar voor Paris Saint-Germain: ook in de Ligue 1 werd hij tot twee keer toe topscorer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws