Verhaeghe en Mannaert (Club Brugge) bepalen al 3 jaar wat er gebeurt in België

"Verhaeghe en Mannaert (Club Brugge) bepalen al 3 jaar wat er gebeurt in België"

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 13:46zo 07-03-2021 om 13:46

Tijdens de actieve carrière van Johan Boskamp als trainer was RSC Anderlecht nog de grootste club van het land. Inmiddels lijkt dat Club Brugge geworden te zijn. De Nederlander ziet daar ook niet snel verandering in komen.

De voormalige trainer ziet dat er bij Club Brugge bijzonder goed werk wordt geleverd. "Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben wel iets neergezet in België", geeft Boskamp aan bij Sportnu. "Toen ze overnamen was het een puinhoop. Ze bepalen al drie of vier jaar wat er gebeurt in België", klinkt het.

Volgens Boskamp levert men ook bij de jeugd goed werk bij Club Brugge. "Je ziet dat er ook nieuwe jongens komen zoals een Van der Brempt en De Ketelaere, wat alleen maar leuk is voor het Belgische voetbal. Je ziet dat Ruud Vormer en Hans Vanaken dit seizoen toch nog niet het niveau halen van vorig seizoen. Volgens mij staan hun opvolgers al klaar", aldus Boskamp.

De inmiddels 33-jarige Vormer zit dit seizoen aan zeven doelpunten en twaalf assists in 34 partijen. De 29-jarige Vanaken zit aan elf doelpunten en zes assists in 32 wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws