Waasland-Beveren verliest opnieuw: Nog zuurder dan vorige week

Waasland-Beveren verliest opnieuw: "Nog zuurder dan vorige week"

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 10:45zo 07-03-2021 om 10:45

Waasland-Beveren heeft dringend punten nodig in de degradatiestrijd. Tegen Beerschot verloor het met 1-2. Zuur voor coach Nicky Hayen, ook al omdat Waasland-Beveren geen slechte wedstrijd speelde. 

"Het gevoel is nog zuurder dan vorige week, want we creëerden heel veel kansen", benadrukt Hayen bij Sporza. "We zijn heel goed begonnen, Beerschot kwam in het eerste halfuur amper aan ons doel. We scoorden op het juiste moment, maar we hadden in het eerste halfuur ook een tweede keer moeten scoren."

De tegengoal van Beerschot kwam uit het niets. "Zij hebben met Holzhauser iemand die de bal perfect kan leggen. Als je je tegenstander dan niet volgt tot het einde van een actie, dan krijg je een dom tegendoelpunt binnen. Nadien creëerden we nog veel kansen, maar een tegenprik zorgde voor een koude douche. We hebben nog alles op alles gezet en kregen nog een ultieme kans op 2-2, maar de goal viel niet", doet hij zijn verhaal.

Hayen weet dat de situatie er slechter en slechter uitziet. "Dit was zo’n wedstrijd waarin alles tegenzit en op het einde blijf je met nul punten achter. Alles liep goed, alleen zijn we onvoldoende efficiënt geweest. We kijken alleen naar de volgende wedstrijd en hopen dat Moeskroen punten laat liggen, zodat alles nog spannend blijft. We geven het niet op, zolang alles mogelijk blijft, blijven we er vol voor gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws