Bekerdroom is over voor KV Mechelen: De spelers moeten boos zijn

Bekerdroom is over voor KV Mechelen: "De spelers moeten boos zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 13:30vr 05-03-2021 om 13:30

KV Mechelen zal de Croky Cup dit jaar niet winnen. Het verloor kansloos met 4-1 van KRC Genk. Coach Wouter Vrancken was na de partij erg ontgoocheld. 

"Ik ben heel ontgoocheld over de manier waarop we startten", aldus Vrancken bij Het Nieuwsblad. "Mijn spelers keken te veel naar mekaar in plaats van vol gas te geven en energie te brengen. Terwijl dat normaal net onze sterke punten zijn. Na tien minuten was de match zo goed als gedaan. De eerste helft was de slechtste van heel het seizoen."

Vrancken heeft geen echte verklaring voor die wanprestatie. "Ik denk dat het vooral tussen de oren zat. We toonden te weinig lef. Sommige jongens bleven ook druk zetten, terwijl anderen in positie bleven. Nochtans zijn daar duidelijke afspraken voor."

Na de match baalde het elftal duidelijk.  "Ik hoop het maar. De spelers moéten boos en ontgoocheld zijn. Iedereen moet in de spiegel kijken. Spelers en staf", maakt Vrancken duidelijk. Veel tijd om de kern op te lappen is er niet, want zondag volgt Anderlecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws