Het zou jammer zijn mocht mijn passage bij Antwerp anoniem blijven

"Het zou jammer zijn mocht mijn passage bij Antwerp anoniem blijven"

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 11:15vr 05-03-2021 om 11:15

Sander Coopman kan eindelijk opnieuw trainen bij Antwerp. De middenvelder stond acht maanden aan de kant met een kruisbandblessure. Coopman geeft wel aan dat hij vooral op volgend seizoen mikt. 

"Ik heb mijn focus van in het begin op volgend jaar gelegd", bevestigt hij aan Gazet Van Antwerpen. "Alles wat sneller komt, is bonus. Vijf minuten invallen zou al een serieuze prestatie zijn, maar ik verwacht er niet te veel van. Eerst zien hoe mijn knie reageert op een volledige training, en vervolgens een volle trainingsweek. Ik ga niet onmiddellijk overdrijven."

De blessure kwam wel enorm ongelegen, want Coopman wilde dit seizoen een nieuwe start maken. "De voetbalfilosofie van Leko moest en zou mij liggen. Onder Bölöni was vechtvoetbal nog de stijl des huizes, en kwamen grote, sterke jongens vaker aan bod. Ik wist dat ik in mijn eerste jaar weinig aan de bak zou komen. Mijn tweede seizoen daarentegen moest er boenk op zijn. Helaas… Ondertussen ga ik bijna mijn derde en laatste contractjaar in. Zo gaat het snel, natuurlijk."

De vraag is nu of Antwerp hem wil houden. "Uit een gesprek is gebleken dat ze nog in mij geloven. Ik hoef niet te vertrekken en heb het gevoel dat ik mijn kansen nog niet eerlijk kon verdedigen. Het zou jammer zijn mocht mijn passage bij Antwerp anoniem zijn en blijven. Ik wil deze mooie club niet verlaten zonder iets te hebben betekend."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Coopman nog door bij Antwerp?

Ja
50%
Nee
50%
(126 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws