Vanhaezebrouck na bekeruitschakeling: “Een hele slechte zaak voor ons

Vanhaezebrouck na bekeruitschakeling: “Een hele slechte zaak voor ons"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 18:15do 04-03-2021 om 18:15

KAA Gent verloor woensdagavond met 1-0 op het veld van KAS Eupen. Door die nederlaag is Gent uitgeschakeld in de Crocky Cup. Gent – coach Vanhaezebrouck was tevreden over de eerste helft van zijn ploeg, maar begreep niet waarom ze in de tweede helft zo hard terugzakten. Hij beseft dat deze nederlaag een slechte zaak is.  

“Dit is een heel slechte zaak voor ons. Voor iedereen, voor iedereen bij de club, voor de supporters ook vooral”, reageerde de coach. Vanhaezebrouck was teleurgesteld, maar had ook lof voor de tegenstander. “Ik vind het heel jammer dat je hier, met alle respect, want Eupen vind ik een goeie ploeg. Maar zoals we de eerste helft domineerden, dan moet je de match over de streep trekken tegen die ploeg.”

Vanhaezebrouck zag ook wat het verschil heeft gemaakt. “Ze hebben vooral ook meer efficiëntie getoond dan ons. En dat heeft het verschil gemaakt.” Al zag hij ook wel positieve zaken van zijn ploeg. “Ik vond de eerste helft wel best ok. Er zat beweging in, er zaten goeie acties. Alleen, dan moet je het doortrekken.” Dat gebeurde niet en dat kon de coach niet begrijpen. “Je kan een beetje gaan inzakken. Maar het was te vroeg gedaan na de rust.”  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws