Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

'RSC Anderlecht heeft opvallende reden voor afwezigheid Ashimeru in selectie'

'RSC Anderlecht heeft opvallende reden voor afwezigheid Ashimeru in selectie'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 18:46wo 03-03-2021 om 18:46

RSC Anderlecht haalde Majeed Ashimeru deze winter met grote verwachtingen in huis, maar die kon hij nog niet echt inlossen. Ook de laatste weken werd hij onverwacht uit de selectie gehouden. De reden daarvoor is nu ook bekend.

Ashimeru kreeg tegen KV Kortrijk nog een basisplek van Vincent Kompany, maar werd na een helft voetballen al naar de kant gehaald. Tegen Standard zat hij niet in de selectie, maar naar verluidt gaat het niet om een sportieve keuze van Kompany.

Zo weet men bij Anderlecht-online dat Ashimeru nog steeds last ondervindt van de coronabesmetting die hij enkele weken geleden heeft opgelopen. Zo moest hij na de partij tegen KV Kortrijk enkele uren in bed om helemaal te kunnen herstellen.

Daarmee luidt de vraag ook wanneer Ashimeru weer aan bod zal komen bij Anderlecht. De middenvelder zit ook niet in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Cercle Brugge en moet inmiddels opboksen tegen concurrentie van Josh Cullen, Anouar Ait El Hadj en de pas teruggekeerde Yari Verschaeren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws