'Wat Club Brugge doet, kunnen Anderlecht en Standard ook doen'

'Wat Club Brugge doet, kunnen Anderlecht en Standard ook doen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 19:16za 27-02-2021 om 19:16

Club Brugge is de laatste jaren bezig geweest aan een stevige opmars en is uitgegroeid tot misschien wel de grootste club in ons land. Daarmee heeft het onder andere RSC Anderlecht en Standard voorbij gestoken. Keren die twee clubs nog terug? Jonathan Legear gelooft van wel.

De ex-speler van beide clubs ziet ook dat Anderlecht en Standard het tegenwoordig moeilijk hebben, maar gelooft dat zij wel kunnen terugkeren naar een hoog niveau. "Wat Club Brugge doet, kunnen Standard en Anderlecht ook doen. Maar in Brugge houden ze vast aan hun strategie", zegt hij in La Dernière Heure.

Volgens Legear heeft Standard de huidige malaise ook vooral aan zichzelf te wijten. "Als je fouten maakt en er niet van leert, dat is wat er gebeurt", klinkt het, waarna hij het opneemt voor ex-sportief directeur Olivier Renard.

"Als Standard vandaag nog uit het water komt, is dat dankzij hem. Marin, Djenepo, Luyindama, Cimirot, Belfodil, Fai, Laifis... Hij haalde veel goede spelers binnen en verdiende veel geld voor de club. Hij deed zijn werk met veel zorg, maar hij moest vertrekken. Standard had alles op hem moeten inzetten, hij was een zegen voor de club", besluit Legear.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws