Vukovic is bijna einde contract bij KRC Genk: Nog twee jaar in Europa blijven

Vukovic is bijna einde contract bij KRC Genk: "Nog twee jaar in Europa blijven"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 09:00wo 24-02-2021 om 09:00

Danny Vukovic (35) kreeg vorige week te horen dat hij niet langer als nummer één op het wedstrijdblad zal staan. Vanaf heden trekt KRC Genk volop de kaart van Maarten Vandevoordt (18). Een domper voor de Australiër, die nog niet aan stoppen denkt.

Op het einde van het seizoen is Vukovic einde contract in Genk, maar de ervaren doelman hoopt wel nog een nieuwe uitdaging aan te gaan. "Ik wil graag nog eens een WK meemaken. Dat in Rusland vond ik fantastisch. Daarvoor zou het goed zijn als ik nog twee jaar in Europa kan blijven. Hier of bij een andere Europese club, met het oog op de nationale ploeg - mits we ons plaatsen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Ondanks enkele seizoenen bij Genk slaagde Vukovic er nooit in om Europees voetbal te spelen. "Heel mijn carrière hoopte ik op een kans om naar Europa te kunnen, maar om verschillende redenen kwam die er nooit. Net toen ik er niet meer aan dacht, was daar Genk. Ook toen ik hier aankwam dacht ik dat het alleen al fantastisch zou zijn om hier één match te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Vukovic een nieuw contract krijgen?

Ja
66%
Nee
34%
(120 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws