Breaking news

Nmecha op weg naar vertrek bij Anderlecht? "Ik denk dat het onmogelijk is"

Groot alarm bij KRC Genk voor Van den Brom, maar de trainer krijgt nog steun

Groot alarm bij KRC Genk voor Van den Brom, maar de trainer krijgt nog steun

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 10:31ma 22-02-2021 om 10:31

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 10:37ma 22-02-2021 om 10:37

KRC Genk heeft het bijzonder moeilijk om te overtuigen in 2021 en ging ook tegen K. Beerschot V.A onderuit zondag. Inmiddels wordt de druk op coach John van den Brom steeds groter. Toch moet men volgens Wilfred Van Moer nog niet denken aan een trainerswissel.

"Dit verlies van Genk had ik toch niet verwacht. Ze begonnen goed, hadden veel balbezit. Maar als je die kleine kansjes mist, weet je dat je het deksel op de neus krijgt", geeft Van Moer aan in Het Belang van Limburg.

"Dit betekent groot alarm voor Van den Brom. Maar gaat een trainerswissel het oplossen? Ik denk het niet", aldus Van Moer. "Het vertrouwen is weg bij de spelersgroep, dat kan alleen terugkeren door punten te pakken, een goeie overwinning. Met een trip naar Charleroi voor de boeg is dat niet simpel", klinkt het.

De fans van Genk protesteerden zondag alvast en eisten uitleg aan het stadion. "Het bestuur zal de knoop moeten doorhakken wat betreft Van den Brom, maar ik zou die match in Charleroi nog afwachten. De details moeten weer meezitten. Ik begrijp ieders twijfel na deze magere resultaten. Al een geluk voor Genk dat andere concurrenten ook niet wonnen", besluit Van Moer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws