KV Mechelen laat zege liggen tegen KAA Gent: Wij nemen hem niks kwalijk

KV Mechelen laat zege liggen tegen KAA Gent: "Wij nemen hem niks kwalijk"

21-02-2021 19:18
1

KV Mechelen heeft vrijdagavond een punt gepakt tegen KAA Gent. Een goed resultaat volgens Jordi Vanlerberghe, al zat er veel meer in voor Malinwa dat veel kansen liet liggen.

"We startten matig. Gent kwam goed drukken en wij konden de kalmte niet bewaren", vertelde Vanlerberghe aan Het Laatste Nieuws. "Alle kansen die wij weggaven, kwamen er na balverlies van ons. Geleidelijk aan hebben we ons terug in de match gevochten en zeker na de pauze stonden we beter als team. De ruimtes lagen er. Dat zag je toen we er wél eens doorkwamen."

Mechelen kon dan ook gelijk maken via Storm, maar liet nadien verschillende kansen liggen, onder meer via diezelfde Storm. "“Het belangrijkste is dat hij gescoord heeft. Bij zijn doelpunt had Nikola geen tijd om na te denken, en dan vliegt de bal er in. Als je net wel veel tijd hebt om na te denken, dan mis je... Dat is moeilijk. Nikola had meer kunnen scoren tegen Gent, maar wij nemen hem niks kwalijk."

"Er zat meer in, maar we hadden ook kunnen verliezen. Uiteindelijk is dit een goed gelijkspel. Het was belangrijk om Gent op drie punten te houden in het klassement, en daarin zijn we geslaagd", besloot Vanlerberghe.