Frutos doet Anderlecht-supporters een opvallende belofte: Ik kom terug

Frutos doet Anderlecht-supporters een opvallende belofte: "Ik kom terug"

13-02-2021 08:45
12

Nicolas Frutos (39) heeft RSC Anderlecht verlaten voor een avontuur bij DC United, waar hij de assistent wordt van Hernan Losada. Om afscheid te nemen schreef de Argentijn nog een brief. Daarin beloofde Frutos de Anderlecht-supporters dat hij zeker nog terugkeert.

"Ik ben niet dom of naïef. Ik besef dat velen na voorgaande uitleg zullen denken: 'Hij gaat enkel naar Amerika voor de centen.' Dat is niet het enige dat telt. Het familiale aspect gaf evenmin de doorslag. Ja, Amerika ligt dichter bij Argentinië, maar als het me daarom te doen was, was ik recent wel ingegaan op een Argentijnse aanbieding", wordt Frutos geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Bovenal spreekt het project van DC United me aan. Ik kan er drie jaar aan de zijde van mijn vriend en landgenoot Hernán (Losada, red.) werken, met nog meer verantwoordelijkheden. Dat moet me toestaan om als persoon en trainer te groeien. Hernán is er 'de boss', zoals Kompany dat hier is: ik wil helpen met mijn ervaring."

In de toekomst zal Frutos zeker nog te zien zijn op Anderlecht, zo vertelt hij. "Dit is een afscheid van Anderlecht, maar net zo goed een 'tot ziens'. Ik heb in het verleden telkens gezegd dat ik terug zou komen. Dat zeg ik nu ook. Ik kan jullie beloven: ik kom op een dag terug. Maar eerst wil ik mijn laatste wedstrijd met Anderlecht winnen van Cercle Brugge. Dan kan ik dit hoofdstuk in schoonheid afsluiten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie