Van Damme (37) wil in voetbalwereld blijven: Die plannen liggen op tafel

Van Damme (37) wil in voetbalwereld blijven: "Die plannen liggen op tafel"

13-02-2021 08:15 Laatste update: 09:39
5

Jelle Van Damme (37) heeft zijn afscheid als profvoetballer aangekondigd. Ondanks gesprekken met verschillende clubs vond de ervaren verdediger geen nieuwe uitdaging. Toch zal Van Damme wellicht in het voetbalwereldje actief blijven, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Zo wil Van Damme wel iets doen met de jeugd, aangezien hij zelf de nodige begeleiding wel gemist heeft als beginnende profvoetballer. "Trainer zie ik mezelf niet meteen worden, maar jonge gasten bijstaan en hen raad geven op momenten dat ze daar nood aan hebben, zegt me wel iets. Alles voor hen regelen zodat ze zelf alleen aan voetballen moeten denken."

Al wil Van Damme geen typische voetbalmakelaar worden. "Ik hoor dat woord niet graag. Ik zie me wel een paar goeie jongens omkaderen en mijn ervaringen met hen delen en er 24 op 24 voor hen zijn. Die plannen liggen op tafel. Ik heb partners waarmee we hierover aan het nadenken zijn zodat we alles voor die spelers kunnen doen: juridisch, branding, communicatie... noem maar op", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie