Nieuwe heiland bij Gent? Winteraanwinst Tissoudali keert scheve situatie zelf om

Nieuwe heiland bij Gent? Winteraanwinst Tissoudali keert scheve situatie zelf om

07-02-2021 21:59

Tarik Tissoudali heeft zijn intrede bij KAA Gent niet gemist. Nadat hij in het bekerduel met KFC Heur-Tongeren (5-0) al goed was voor een doelpunt en een assist, trekt hij die lijn zondagavond vrolijk door in de Jupiler Pro League. Tegen KAS Eupen treft hij nog voor rust twee keer raak.

Nochtans begon de ontmoeting met de Panda's niet al te best voor Gent. De bezoekers kwamen zelfs op een 0-1-voorsprong, maar rond het half uur ontbond winterhoop Tissoudali zijn duivels. Met twee doelpunten op korte tijd, zijn eerste voor zijn nieuwe club in de competitie, draaide hij de rollen om. Beide keren kwam de assist overigens van Roman Bezus.

Na een uur voetballen staat het wel 2-2 in de Ghelamco Arena, na een gelijkmaker vanop de stip van Smail Prevljak. Voor Tissoudali is het alvast een debuutweek om niet snel te vergeten. Voor Nieuwjaar liet de Amsterdammer al bijzonder fraaie dingen bewonderen bij K. Beerschot V.A.. De aanvaller combineert onvoorspelbare dribbels met de noodzakelijke efficiëntie. Die beide kwaliteiten klonken Hein Vanhaezebrouck als muziek in de oren. Terecht, blijkt voorlopig.