Geraerts voor Club Brugge - Standard: Daar had ik de mooiste tijd

Geraerts voor Club Brugge - Standard: "Daar had ik de mooiste tijd"

29-01-2021 12:45
4

Zondag wordt de topper tussen Club Brugge en Standard gespeeld. Karel Geraerts heeft voor de beide clubs gespeeld, maar beleefde zijn beste dagen toch in Luik.

"Ik moet eerlijk zijn: het is bij Standard dat ik de drie beste jaren van mijn carrière heb beleefd", staat te lezen bij Sudpresse. "Als speler op het terrein, maar ook ernaast. Maar ik woon vandaag nog altijd in de regio Brugge en dat is natuurlijk ook een ploeg die in mijn hart zit. Het is dus onmogelijk om een keuze te maken voor mij."

Bij Standard brak Geraerts echt door als prof. "Ik heb veel mooie momenten gekend, maar als ik er één moet kiezen, is het mijn eerste Europese goal tegen Parma. Ik was toen jong, het stadion zat vol en we wonnen de match in de laatste minuut na een vrijschop van Michel Garbini. Dat vergeet je nooit."

Ondanks zijn vele jaren bij topclubs speelde Geraerts nooit in de Champions League, maar dat is geen smet op zijn carrière. "Ik heb nergens spijt van, ik kan er toch niets aan veranderen. Ik ben heel tevreden met het parcours dat ik heb afgelegd. Misschien ga ik op een dag de kans krijgen om coach te zijn in de Champions League. Je moet ambitieus zijn en dat ben ik.