Geen blessurezorgen bij KRC Genk, nieuweling zit nog niet in selectie

Geen blessurezorgen bij KRC Genk, nieuweling zit nog niet in selectie

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 14:30wo 20-01-2021 om 14:30

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 14:42wo 20-01-2021 om 14:42

Bij KRC Genk was er de voorbije week heel wat te doen om de verloren partij op het veld van Royal Excel Moeskroen. De Limburgers verloren met 2-0 én zagen Jere Uronen en Angelo Preciado uitvallen met een blessure. Zonder veel gevolgen, zo blijkt.

John van den Brom gaf achteraf aan dat hij vreesde voor een blessure voor beide jongens, maar die vrees bleek ongegrond. De blessures was uiteindelijk niet ernstig, waardoor zowel Precia als Uronen gewoon in de selectie zitten voor de partij tegen KAA Gent. Ook Carlos Cuesta is er ondanks de rode kaart weer bij, voor hem bleef het bij een schorsing met uitstel. Ook Kristian Thorstvedt keert terug in de selectie. Nieuwe aanwinst Mark McKenzie is er niet bij.

KRC Genk ontvangt donderdagavond KAA Gent in de Luminus Arena en kan de punten goed gebruiken. Na de nederlagen tegen Moeskroen en KV Kortrijk heeft Genk inmiddels zeven punten achterstand op leider Club Brugge. De voorsprong op achtervolgers Anderlecht (dat een wedstrijd meer heeft gespeeld) en Royal Antwerp FC is respectievelijk drie en vier punten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws