Extra transfers bij Anderlecht mogelijk: Onze scouting doet fantastisch werk

Extra transfers bij Anderlecht mogelijk: "Onze scouting doet fantastisch werk"

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 13:16wo 20-01-2021 om 13:16

RSC Anderlecht heeft deze winter al stevig uitgehaald op de transfermarkt en trok Majeed Ashimeru en Abdoulay Diaby al aan. Daar kunnen er deze winter nog bij gaan komen, zo meldt Vincent Kompany.

De trainer van Anderlecht sloot namelijk niet uit dat er nog nieuwe aanwinsten worden gehaald. "Als er zich nu nog een opportuniteit voordoet, moeten we dat doen. Onze situatie is wat ze is. Die kennen jullie waarschijnlijk even goed als ik. Onze scouting doet fantastisch werk en als er nog iets op ons pad komt ...", klonk het bij La Dernière Heure.

Een nieuw geval-Doku, met een jong talent dat vertrekt, kon hij ook niet uitsluiten. "Ik kan niet beloven dat we iedereen kunnen houden, dat kan ik nooit. Ik kan alleen zeggen dat ik niet ga klagen als er nog iemand vertrekt", geeft Kompany aan.

Volgens hem zijn er namelijk genoeg opvolgers klaar om de fakkel over te nemen. "Als er drie vertrekken, staan er drie anderen klaar, zoals Mario Stroeykens. Dat wil niet zeggen dat dat hetzelfde zal zijn, want om progressie te boeken moet je bepaalde jongens kunnen houden. Maar nogmaals, ik doe het met de kern die ik voor handen heb", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws