Fans van Aston Villa bezorgd: 'Club Brugge wil hem graag binnenhalen'

Fans van Aston Villa bezorgd: 'Club Brugge wil hem graag binnenhalen'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 12:30di 19-01-2021 om 12:30

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 13:05di 19-01-2021 om 13:05

Club Brugge staat op kop in de Jupiler Pro League, maar blijft versterkingen zoeken. Volgens een fansite van Aston Villa zou ook Jaden Philogene-Bidace (18) wel eens de overstap kunnen maken. 

Philogene-Bidace ziet zijn contract volgende zomer aflopen en tekende nog niet bij. Dat betekent dat hij vrij is om met andere clubs te spreken. Club Brugge zou nu willen profiteren. 

Philogene-Bidace zorgde dit seizoen voor vijf doelpunten en twee assists in de beloftencompetitie van de Premier League. 'We hebben begrepen dat Club Brugge voorin in de rij staat voor hem', schrijft The AVFC Faithful. 'De flankspeler heeft Brugge deze maand al bezocht om het bestuur te ontmoeten. Hij zou deze zomer gratis kunnen tekenen.'

Club werd dinsdagochtend ook al gelinkt aan de negentienjarige Venezolaan Daniel Perez, maar die gaat eerst meedraaien bij Club NXT. Ook Philogene-Bidace lijkt in de eerste plaats een versterking voor de beloften. Hij heeft namelijk nog geen enkele speelminuut gekregen bij de A-ploeg van Aston Villa.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws