Breaking news

Standard wip Club Brugge uit de Beker van België na héél tumultueuze slotfase

Dancing on ice zet kwaad bloed bij KVK: “Foute beslissing door overvolle kalender

Dancing on ice zet kwaad bloed bij KVK: “Foute beslissing door overvolle kalender"

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 18:55za 16-01-2021 om 18:55

Michiel Jonckheere keerde zaterdag met KV Kortrijk terug bij zijn ex-ploeg KV Oostende. Veel plezier belefeede hij niet aan zijn rentree. KVK verloren met 2-1, maar dat was niet waardoor Jonckheere razend was.

Aan de kust was er heel wat sneeuw gevallen. Voetballen was daardoor haast onmogelijk. Toch moesten de spelers verplicht de wei in. “Door een overvolle kalender is hier de foute beslissing gemaakt”, foeterde Jonckheere bij Radio 1.

"Ik spreek in naam van beide ploegen. Hier kon vandaag niet gevoetbald worden. Dan krijg je dit soort comedyshow. Dit is belachelijk", ging hij verder.

De spelers vonden het niet kunnen dat ze in deze omstandigheden moesten voetballen. "Na vijf minuten vroegen we aan de scheidsrechters om te stoppen. Hij zei dat de beslissing niet bij hem lag. Wij zijn marionetten."

Oostende neemt nu een voorsprong op Kortrijk. "Wij moeten match per match bekijken, maar dit was geen match. Dit was Dancing on ice. Morgen is hier alles weg. Dan hadden we normaal kunnen spelen."

"De laatste keer dat er sneeuw lag bij een match van mij was op Genk. Toen lag er een pak minder sneeuw en werd het duel afgelast”, aldus nog Jonckheere.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had de match afgelast moeten worden?

Ja
77%
Nee
23%
(945 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws