Breaking news

Vercauteren over komst van nieuwe Antwerp-spits: "We zijn er mee bezig"

'AS Roma gaat contracten sleutelspelers openbreken'

'AS Roma gaat contracten sleutelspelers openbreken'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 11:30wo 13-01-2021 om 11:30

Rick Karsdorp leeft de laatste tijd weer helemaal op bij AS Roma. De Nederlandse back staat nog tot medio 2022 onder contract, maar de Italiaanse club wil zijn verbintenis opwaarderen. Ook enkele andere sleutelspelers mogen zich aan een nieuw contract verwachten. 

Dat meldt Sky Sport Italia. Karsdorp doet het de laatste tijd naar behoren en heeft indruk gemaakt op de beleidsbepalers in het Stadio Olimpico. Ondanks het feit dat zijn contract nog doorloopt tot de zomer van 2022, willen de Giallorossi snel met Karsdorp om tafel om het over een nieuwe verbintenis te hebben.

Karsdorp is niet de enige speler die spoedig een nieuw contract kan tekenen bij Roma. De club gaat ook de gesprekken met Henrikh Mkhitaryan en Lorenzo Pellegrini opstarten.

Roma is de laatste tijd uitstekend in vorm en staat op het moment op de derde plaats in de Serie A. De afgelopen weken werd er gewonnen van Cagliari (3-2), Sampdoria (1-0) en Crotone (3-1), terwijl er gelijk werd gespeeld tegen concurrent Internazionale (2-2).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws