Zorgen om Hazard: Een slechte Eden op het EK is erger dan afwezige Witsel

Zorgen om Hazard: "Een slechte Eden op het EK is erger dan afwezige Witsel"

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 09:46wo 13-01-2021 om 09:46

Eden Hazard heeft nog geen potten kunnen breken bij Real Madrid. Na zijn overstap van Chelsea kampt de Rode Duivel met veel blessureleed. Het EK komt eraan en Wim De Coninck maakt zich zorgen om de sterspeler van de Belgische nationale ploeg.

In de podcast De Tribune van Sporza laat De Coninck zijn licht schijnen over de situatie. "Bij Hazard lijk je het gevoel te hebben dat hij er niet mee inzit dat hij al lang niet meer op niveau is. Mentaal zit Hazard niet snel in de put. Maar je kan je ook afvragen of hij wel nog gemotiveerd genoeg is om met België een prijs te pakken.”

"Hazard is anderhalf jaar geleden bij Real aangekomen met overgewicht. Dat is op zich heel raar, maar wel typisch voor Hazard. Hij heeft dat letterlijk en figuurlijk nooit van zich kunnen afschudden. Hazard heeft bij Real heel erg weinig wedstrijden beslist. Als je naar zijn data kijkt, dan zijn die heel erg matig bij Real."

Volgens De Coninck is een slechte Hazard bij de Rode Duivels erger dan de blessure van Axel Witsel. "Niet de goede Hazard aan het werk zien op het EK zou erger zijn de afwezigheid van Witsel. We moeten hopen dat hij alsnog zijn niveau haalt tegen het EK. Dat hebben we al 2 seizoenen niet meer gezien van hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft De Coninck hier gelijk?

(56 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws