Edmilson (ex-Standard) haalt uit in Qatar en scoort vier keer in twintig minuten

09-01-2021 14:11 Laatste update: 14:18
1

Edmilson Junior heeft flink uitgehaald met Al-Duhail SC tegen Al Wakrah. De voormalige Standard-smaakmaker scoorde maar liefst vier keer in de 8-1 zege.

Al na twintig minuten stond het 6-0. Edmilson opende de score (2e minuut), waarna Eduardo Pereira Rodrigues twee keer scoorde (3e minuut). Toen begon het pas voor Edmilson en de Braziliaan scoorde drie keer in tien minuten tijd (minuut 10, 16 en 19) . Voor rust redde Al-Wakrah de eer nog.

Na rust legde Eduardo Pereira Rodrigues en Almoez Andulla de 8-1 eindstand vast. Edmilson heeft dit seizoen nu vijf rozen in het mandje liggen in zeven wedstrijden. Ook gaf de aanvaller vier assists. Hij heeft nog een contract tot 2024 bij Al-Duhail.