Losada met straffe uitspraak: Jammer dat Yaremchuk er niet bij is

Losada met straffe uitspraak: "Jammer dat Yaremchuk er niet bij is"

08-01-2021 19:54

Hernan Losada blikt op de persconferentie vooruit op de confrontatie met KAA Gent. De heenwedstrijd verloor Beerschot met 5-1 en die uitslag zit nog steeds vers in het geheugen bij Losada. "Mijn spelers zullen absoluut iets willen rechtzetten."

In de heenronde verloor Beerschot met zware cijfers van KAA Gent, het werd 5-1. Vooral het einde van de wedstrijd blijft in Losada zijn hoofd hangen want bij een 4-0 tussenstand begon Roman Yaremchuk met hakjes en rabona's en Losada betreurde dat. Yaremchuk is geschorst tegen Beerschot en Losada vond het enigszins jammer.  "Eén speler van Gent had ik graag nog eens zien spelen op het Kiel", zei Losada vanmiddag tijdens zijn perspraatje. "Jammer genoeg is die geschorst."

De trainer van Beerschot benadrukte dat zijn ploeg hun eer willen verdedigen. "Nu goed, mijn spelers zullen zo ook wel absoluut iets willen rechtzetten. Die 5-1 zijn we absoluut niet vergeten. Het verschil tussen Beerschot en Gent is niet zó groot als de uitslag van drie maanden geleden doet vermoeden", zei de oefenmeester van Beerschot.

Beerschot eindigde het jaar op een valse noot, kreeg te maken met een golf van corona-besmettingen en Beerschot won geen wedstrijden in december. De trainer ziet wel positieve signalen dat zijn jongens terug klaar zijn voor de strijd. "Ten eerste hebben we geen positieve coronagevallen meer in de kern en verder zag ik bij de hervatting na de hele korte break veel gretigheid. We gaan fit zijn voor Gent, daar ben ik van overtuigd. Hoe we de opeenvolging van de matchen daarna zullen verteren, zien we later wel weer. Meer dan ooit bekijken we het match per match. De gezondheid van mijn spelers zal bij mijn keuzes altijd primeren", zei de Argentijnse trainer.