'Gano en Dewaest moeten KRC Genk verlaten, amper interesse in duo'

'Gano en Dewaest moeten KRC Genk verlaten, amper interesse in duo'

04-01-2021 08:15
11

KRC Genk zag deze winter Joakim Maehle al vertrekken richting Atalanta Bergamo en lijkt nog van plan om afscheid te nemen van enkele andere pionnen. Twee pionnen mogen de club deze winter verlaten.

Bij Genk worden onder andere Jhon Lucumi en Paul Onuachu gelinkt aan een vertrek, maar de Limburgers laten het duo niet gaan. Zinho Gano en Sébastien Dewaest moeten volgens Het Nieuwsblad dan weer wel vertrekken bij Genk.

De twee speelden nog geen minuut voor Genk dit seizoen en moeten op zoek naar een nieuwe club. Die nieuwe club vinden wordt echter niet makkelijk. Zo is er naar verluidt alleen nog maar vage interesse vanuit Turkije, maar is nog geen enkele club echt concreet voor het duo.

Dewaest begon aan het seizoen als kapitein van de club, maar verloor zijn basisplek en aasde op een vertrek. Inmiddels zit hij in de B-kern, afwachtende op een transfer. Op Gano werd al langer niet meer gerekend. De lange spits werd afgelopen seizoen verhuurd aan Royal Antwerp FC, maar kon daar niet overtuigen.