OFFICIEEL: Anderlecht haalt nieuwe doelman Hahn in huis

OFFICIEEL: Anderlecht haalt nieuwe doelman Hahn in huis

29-12-2020 16:37 Laatste update: 16:51
40

Anderlecht heeft een alternatief voor Hendrik Van Crombrugge gevonden. De 28-jarige sluitpost Warner Hahn heeft zichzelf aan Anderlecht verbonden, maakt paars-wit dinsdag bekend via de officiële kanalen.

Hahn heeft tot het einde van het seizoen getekend en zal tot die tijd rugnummer 24 dragen. Hij mag – bij afwezigheid van de langdurig geblesseerde eerste keus Van Crombrugge – de concurrentiestrijd aangaan met Timon Wellenreuther, Rik Vercauteren en zijn achttienjarige landgenoot Bart Verbruggen.

De geboren Rotterdammer keepte in het verleden bij FC Dordrecht, Feyenoord, PEC Zwolle en Excelsior. Afgelopen zomer vertrok hij transfervrij bij sc Heerenveen, sindsdien zat hij zonder club. Hahn heeft zin in zijn nieuwe uitdaging, laat hij weten aan de officiële Anderlecht-kanalen.

"In de jeugd heb ik vaak tegen Anderlecht gespeeld, ik ken de club dus al heel lang. Ik heb heel veel zin in mijn eerste buitenlandse avontuur en kijk ernaar uit om vanaf zaterdag op training er meteen hard tegenaan te gaan."