Teleurstellend KRC Genk laat punten liggen: Te weinig voor onze ambities

Teleurstellend KRC Genk laat punten liggen: "Te weinig voor onze ambities"

27-12-2020 19:36
15

RC Genk heeft zijn laatste match van 2020 niet kunnen winnen. De ploeg van John van den Brom bleef steken op 1-1 tegen Waasland-Beveren. De Limburgers kregen in de slotfase nog een pak kansen om te winnen, maar volgens hun coach was dat onverdiend geweest.

"Ik ben teleurgesteld omdat we niet konden brengen wat we heel lang wel hebben kunnen brengen, zowel qua spel als qua resultaat", vertelde van den Brom na de match volgens Sporza. "Ik vond niet dat wij het recht hadden om deze wedstrijd te winnen, dus ik kan leven met 1-1."

"Maar dat is te weinig voor ons, met de ambities die we hebben", vervolgde de Nederlander. "Wij kunnen beter dan wat we vanmiddag hebben laten zien. Toch hebben we nog best wat kansen gehad om te winnen, al zou dat dan niet verdiend geweest zijn."

De Genkse coach probeerde toch met een positieve noot af te sluiten. "Zo’n laatste wedstrijd van het jaar is ook wel het moment om wat verder terug te kijken, en dan mag je best wel trots zijn op wat de jongens dit seizoen al gepresteerd hebben."

"Als je ziet waar we vandaan komen en waar we nu staan, overheerst de trots. Maar dat neemt de kleine teleurstelling van vanavond niet weg", besloot van den Brom.