Leko komt goed weg bij Antwerp: Er werd zelfs aan zijn toekomst getwijfeld

Leko komt goed weg bij Antwerp: "Er werd zelfs aan zijn toekomst getwijfeld"

21-12-2020 13:33
11

Na drie competitienederlagen op een rij heeft Royal Antwerp FC zich herpakt met een 0-3 overwinning op het veld van Waasland-Beveren. Een belangrijke zege ook voor trainer Ivan Leko, die volgens Tom Boudeweel toch wel stilaan onder druk kwam te staan op de Bosuil.

Na de Europese overwintering kampte Antwerp met een dip, eentje die de stoel van Leko misschien toch lichtjes deed wankelen. "De 0-3 was een goeie prestatie. Net op tijd, denk ik. Want de druk - in de media, maar zeker ook intern - op coach Ivan Leko was heel groot geworden. Zo groot zelfs dat er aan zijn toekomst bij de club werd getwijfeld", aldus Boudeweel bij Sporza.

Tegen Club Brugge zorgde ook de keuze voor Alireza Beiranvand in het doel van Antwerp voor de nodige discussie. "Druk vooral van sportief manager Luciano D’Onofrio, de man die alles (of toch veel) bepaalt, die tijdens de rust ook wel eens in de kleedkamer durft te komen om trainer te spelen, ook hier had je een pijnlijk keepersverhaal bijvoorbeeld", besluit de voetbalcommentator.